buah dada, buah dada montok, buah dada besar, pejal, gambar,  hisap tetek, tetek cikgu, tetek besar, ramas tetek,  meramas buah dada, gambar buah dada, cium buah dada, ramas buah dada, buah dada besar, raba buah dada, buah dada montok, buah dada jiran, meraba buah dada, puting buah dadagambar tetek, cium tetek, puting tetek, jilat tetek, myfirsttime tetek, isap tetek, barah payu dara, gambar payudara, kanser payudara, payudara besar, kanker payudara, gambar payudara, payudara taffana dewi, barah payudara,
penyakit kanser payudara, payudara montok, payudara besar, perawatan payudara, payudara indah, tumor payudara, meramas buah dada, gambar buah dada, ramas buah dada, cium buah dada, buah dada besar, raba buah dada, hisap puting buah dada, buah dada wanita, buah dada jiran, buah dada montok, buahdada
Anda mempunyai IMPIAN untuk MEMIKAT wanita-wanita JELITA!!! Mahukah anda mempunyai kelebihan yang tidak diketahui orang dalam usaha anda tadi?                  .
I                  I                  I                I

Hakcipta Terpelihara @ Ati Tech 2006
Ke Menu Utama
Pheromones
Bonus Ebooks
Lihat Video
Beli Harga Promosi
Online Sejak - 2006

Get the Flash Player to see this player.

"Penemuan Ajaib!
Sejenis Hormon Pemikat, dipanggil PHEROMONE"
Pheromones adalah bau semulajadi yang dikeluarkan oleh badan, untuk berkomunikasi dengan orang disekeliling anda. Melalui pelbagai kajian, saintis mendapati bahawa haiwan menggunakan bau sebagai perantara yang mengawal kelompok mereka dan juga sebagai tanda untuk menentukan waktu mereka mengawan.


Sekarang telah ditemui bahawa tingkahlaku manusia juga dipengaruhi kuat oleh bau semulajadi ini. Bau ini sebenarnya dapat menolong anda menarik perhatian secara yang tidak disedari dari mereka yang berlainan jantina.


Kajian menunjukkan wanita memilih lelaki yang mereka suka bukan hanya berdasarkan rupa semata-mata. Mereka memilih lelaki yang mereka rasakan ada sifat kelelakian yang kuat. Dan sekarang anda bertuah kerana dengan Phero-Max anda sudah boleh membuat mana-mana wanita merasakan perasaan tertarik yang amat sangat pada anda.
Phero-Max mengandungi bahan pheromone sintetik yang di hasilkan di makmal, yang akan membuat mana-mana wanita yang berada dekat dengan anda merasa tertarik pada anda. Wanita akan memuji bau pewangi anda begitu menarik atau sedap tapi sebenarnya mereka tertarik pada pheremone yang terkandung dalam pewangi Phero-Max.


Phero-Max menggunakan pheromone yang tidak berasaskan haiwan, jadi anda boleh menggunakannya tanpa was-was. Kajian mengenai pheromone telah membuktikan yang ia boleh menaikkan sifat romantik wanita dan membuatkan mereka inginkan perhatian lelaki. Kami menjamin 100% penggunaan Phero-Max  akan menyemarakkan lagi cinta pasangan anda atau wang anda kami kembalikan.